به گزارش پایگاه خبری ساخت و ساز هشتم،نیروگاه بیوگازسوز مشهد؛ مجید دبیریان با اشاره نامگذاری امسال به عنوان سال “تولید ، دانش بنیان، اشتغال آفرین”، اظهارکرد: همگان میدانند تحقق این شعار نیاز به حساسیت برنامه محورانه و کاربردی همه دستگاهها دارد.
وی افزود: شاخصه اصلی برای مقاوم ساختن کشور در مقابل تلاطمات داخلی و خارجی، بهویژه تحریمهای ظالمانه، تقویت اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری زاییده از درون، یا به عبارت دیگر، همان اقتصاد دانشبنیان است که در آن، دانش و فناوری، حرف اول را میزند و ارزش افزوده اصلی در محصولات تولیدی، نه به واسطه خطوط تولید و ماشینآلات، بلکه به واسطه فناوری و دانش نخبگانیِ ایجاد شده در آن صنعت است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایهگذاری و مشارکتهای شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: در دوره ششم مدیریت شهری مشهد مقدس، اقدامات بسیار خوبی برای توسعه اکوسیستم نوآوری و دانشبنیان در شهر مشهد انجام شده و لکن کماکان یکی از چالشهای اصلی در این اکوسیستم، تجاریسازی محصولات دانشبنیان از طریق سرمایهگذاری خطرپذیر است.
دبیریان افزود: در این راستا قرارداد نیروگاه بیوگازسوز مشهد به عنوان یکی از سیاستهای شاخص شورای ششم و از اهداف کلان مدیریت شهری در راستای کاهش آلایندگی های محیط زیست شهری، تعریف و با استفاده از رویکرد اقتصاد چرخشی و نگاه هم زمان به تحقق منافع بخش خصوصی و منافع عمومی برای اولین بار در کشور و با سرمایه گذاری ۱۰۰ درصد بخش خصوصی منعقد شد.
وی گفت: این قرارداد در حوزه معاونت اقتصادی شهرداری مشهد و تحت نظارت کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر منعقد شد و امیدوارم پروژه نیروگاه بیوگازسوز به عنوان یکی از پروژه های منحصر به فرد و پیشتاز در حوزه پسماند به لحاظ زیست محیطی و اقتصادی، الگوی سرمایهگذاری مناسبی در کشور باشد.