به گزارش پایگاه خبری ساخت و ساز هشتم، محمد اکبرپور سکه، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان طراحی کننده پلتفرم شهر هوشمند گفت: سیستم نوآوری اجتماعی حرفهای این پلتفرم در لایه چهارم از شهر هوشمند، زیرساخت پلتفرم شهر هوشمند را ایجاد کرده است که اپلیکیشنها و زیر سیستمهای دیگر میتوانند در این لایه سوار شوند.
اکبرپور در مورد معماری لایههای شهر هوشمند گفت: شهر هوشمند از پنج لایه «سختافزار»، «آنتنها و اینترنت»، «سنسورها و IOT»، «لایه نرمافزاری» و در نهایت «لایه اپلیکیشنها» تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر این پلتفرم در شهر بهشهر استان مازندران و شیروان و بجنورد از شهرهای خراسان شمالی راهاندازی شده است و بهزودی در شهر بندرعباس نیز فعال خواهد شد.
مهمترین فواید راهاندازی پلتفرم شهر هوشمند
اکبرپور بزرگترین حُسن این پلتفرم را فراهم کردن زیرساخت برای استارتآپها عنوان کرد و گفت: استارتآپها میتوانند ابزارهای خود را به راحتی و با اضافه کردن یک ماژول خدماتی به پلتفرم اضافه کرده و در بستر این پلتفرم خدمات ارائه دهند.
وی در ادامه در مورد مزیت این فروشگاه نیز افزود: محلی بودن فروشگاهها بر اساس هر شهر، قابلیت ایجاد فروشگاه اینترنتی برای مشاغل خانگی، داشتن فرآیند خرید اینترنتی بسیار ساده از هر فروشگاه با کمترین مصرف اینترنت، تخصیص یک سایت و یک اپلیکیشن به فروشگاههای ثبت شده، امکان داشتن فروشگاه اینترنتی مشارکتی و غیر مشارکتی از مزایای این فروشگاه اینترنتی است.
مدیرعامل شرکت گفت: این سیستم یک زیرساخت قدرتمند است که به عنوان یک پلتفرم انعطافپذیر با معماری چند لایه و مناسب برای شهر هوشمند، طراحی و پیادهسازی شده است. اپلیکیشنهای مختلف کاربردی در حوزههای کسب و کارهای خدماتی و فروشگاهی، سازمانها، ادارات، آموزشگاهها، دانشگاهها و مدارس میتوانند در این زیرساخت جامع به صورت یکپارچه قرار گیرند.
وی اضافه کرد: در حوزه آموزش مجازی تعدادی از دانشگاهها و مدارس از این زیرساخت استفاده میکنند.
مدیرعامل شرکت گفت: در نظر داریم تا در تمامی شهرهای کشور این بستر را فراهم کرده و تمامی بازارهای محلی سطح کشور را به این پلتفرم متصل کنیم.
- منبع خبر : خبرگزاری مهر